Onze projecten

Op deze pagina plaatsen wij foto's van onze projecten.

Keuken Heemskerk

Moderne keuken met witte fronten en zwart natuursteen werkbladen.

De klant gaf aan dat de oude keuken te klein was met weinig werkbladruimte.  Met een aantal leuke aanpassingen hebben we dat ruimtegebrek opgelost.  Een schiereiland met een "verstopt" kastje eronder is een leuk element.

Semi-Klassiek te Heemskerk

De mooie wit gelakte keuken heeft de stoere plankenverdeling van 20cm. De natuursteen werkbladen met tegelplinten en achterwand maakt een mooie combinatie.

Een goed pakket BOSCH keukenapparatuur en een Quooker Combi maakt het totaalplaatje af.

Koningsblauw in Heemskerk

Soms zie je een keuken waar je even stil van wordt..... dit is er één van. De diepblauwe fronten die worden gecombineerd met een wit marmer (keramiek) werkblad is een zeer mooie combinatie.

De hoge kastenwand is tot de nok gevuld met NEFF apparaten en een wijnkoeler van Dunavox. Met de brede inductiekookplaat en de Quooker laat deze keuken niets te wensen over.